Bina web jualan anda sendiri & jimat kos ribuan RM

Panduan Intensif lengkap bina website sendiri dalam masa kurang 23 jam.

Pendaftaran dibuka pada 10 Februari 2021

Daftar waiting list sekarang dan dapatkan diskaun panduan lengkap ini dengan potongan harga paling berbaloi.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Topik padat, lengkap dan terperinci. Termasuk topik bonus.

Penerangan mudah faham, santai & boleh terus praktikal buat.

21 video tutorial lengkap. Ditambah lagi dengan video-video bonus.

Adakah anda seorang usahawan yang baru nak mula bisnes online? Tapi tak tahu nak jual produk kat mana?
Anda dah ada brand di Instagram & Facebook, tapi belum ada website jualan sendiri?
Anda nak jimat tanpa keluar kos yang besar untuk upah web developer yang memerlukan ribuan ringgit?
Anda nak ada website, sebab anda nak brand anda di pandang tinggi dan secara automatik sale naik?

Anda nak perniagaan anda sentiasa hidup 24 jam tanpa perlu anda jaga 24 jam dan terima order secara automatik bertalu-talu melalui web anda sendiri?​

Jika ya,
sertai waiting list hari pendaftaran
dan tekan link di bawah:

Sekarang semuanya online. Anda masih nak ketinggalan zaman di waktu PKP ni?
Anda dah tak perlu fikir perlukan team sales yang ramai
Anda dah tak perlu fikir untuk buka kedai fizikal yang menelan belanja puluh ribu
Ada dah tak perlu fikir nak bayar deposit buat website kepada web developer RM1 RIBU
Sekiranya anda ada persoalan di atas dan berimpian automasi kan bisnes anda, ini pembelajaran yang lengkap perlu anda dapatkan.

Pendaftaran dibuka pada 10 Februari 2021

Daftar waiting list sekarang dan dapatkan diskaun panduan lengkap ini dengan potongan harga paling berbaloi.

Days
Hours
Minutes
Seconds

Panduan Website Lengkap ini sesuai untuk:

Peniaga di Instagram, peniaga di Facebook yang tiada kedai online sendiri

Mereka yang hanya ada kedai di Shopee & Lazada tetapi tiada kedai online sendiri

Pemain FB Ads yang buat closing di Whatsapp melayan Whastapp yang belum tentu jadi pelanggan

Mereka yang ada produk sendiri, tapi sampai sekarang menumpang jual di platform sosial media

Perhatikan brand yang meningkat naik di sekeliling anda, semuanya ada website perniagaan dan jualan sendiri. Perniaggaan anda nampak lebih gah dan ada online presense di mata bakal pelanggan anda.

Apa yang anda akan belajar

01
Bina Ecommerce (web shopping)
02
Bina Landing page (web jualan satu muka)
03
Web korporat (web syarikat)

Anda buat website sendiri mengikut keperluan anda sama ada anda sediakan servis atau jual produk.

Bonus bernilai untuk semua pelajar

Semua akan dapat bonus ni

Anda akan belajar bagaimana untuk terima bayaran FPX (Maybank, Cimb, Credit/Debit Card) di web jualan anda bernilai RM450

Anda akan belajar bagaimana sediakan ayat jualan di landing page bernilai RM1,200

Anda akan belajar, bagaimana lajukan loading web (5x lebih laju) berminai RM3,900

Anda akan belajar cara hubungkan Facebook Pixel, Google Analytics & cara bagaimana naikkan carian web anda di Google bernilai RM7,750

HOW IT WORKS

Simple process to start

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fully functional

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Fully functional

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Fully functional

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Powerful Settings

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

best friends

Our Partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

veApp is available for all devices

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

* Available on iPhone, iPad and all Android devices

The Best Solutions for
Agencies and Business Companies